Egészségben - Betegségben

Hello, Zsuzska vagyok.

Foglalkozásomat tekintve újságíró – és szerkesztő, táplálkozás és életmód tanácsadó, napi
tevékenységeimet elnézve anya, házvezető, gazdi, sofőr, tanuló, lelkes túrázó, barát, utazó, író, gyerek és igazából minden, ami egy napba beleférhet.


Amikor az orvosok megbélyegeztek egy életfogytig tartó krónikus autoimmun betegséggel, már
biztosan tudtam, hogy lázadni fogok a tények ellen. Végül is az én testem, had’ meccseljem le vele én a dolgot. Akkor kezdtem el az egészséges életmód irányába fordulni, s minél többet olvastam, minél jobban ástam bele magam a témába, annál többet akartam tudni róla. Így távoktatási keretek között Angliában a természetes táplálkozásról és diétáról, itthon pedig az életmódról, lelki egészségről és a stressz kezeléséről tanultam. Azóta is folyamatosan képzem magam, hogy naprakész legyek a legújabb felfedezésekkel és kutatásokkal kapcsolatban, és hogy a legjobb tudásom szerint segíthessek a hozzám fordulóknak.


Mélyen tisztelem és csodálom az összes lelkiismeretes(!) orvost és kutatót, még ha nem is mindig értek egyet minden szemléletükkel. De mind mást tanulunk, másban hiszünk, és máshogy látjuk a világot. Én a természetes dolgokban és a jó humorérzékben hiszek. A termőföld adta ételekben, zöldségekben, gyümölcsökben, fűben – fában, vízben, a gyógynövények erejében és mindenben, amit a természet adni tud nekünk.


Régi nagy álmom volt ez az oldal. Minden, amit tanulok, tapasztalok, és amiben hiszek, itt gyűlik össze egy egésszé. Itt osztom meg Veled. Tudom, hogy az elnevezése megbotránkoztató lehet egyeseknek, de mint mindennek, ennek is megvan az oka; de bízom a humorérzékedben.


Ez, az Eztbekaphatod.

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, csak a legfontosabb történésekről fogsz értesítést kapni: ilyen lehet például egy új, egészséggel vagy vitaminnal összefüggő felfedezés, egy állati jó nyereményjáték vagy egy újabb könyv megjelenése.

Igen! Feliratkozom!

Üzenetet küldök!

Kapcsolat

Konzultáción online és személyesen is van lehetőséged részt venni.

Kérdésed van?
Segítségre lenne szükséged?
Várom a jelentkezésedet!


(JELENLEG NINCS SZABAD KAPACITÁSOM ÚJ VENDÉGEKET FOGADNI, de kérlek írj levelet és igyekszem mielőbb felvenni Veled a kapcsolatot. Megértésed köszönöm.)

Facebook